Dagarrangement in de Vlaamse Ardennen voor groepen wandelaars van 10 tot 30 personen. 
Klik op de foto voor meer info.
Dit arrangement is enkel na reservatie te boeken.
Voor kleinere groepjes of met 2 personen kan je inschrijven op de data die wij vastlegden. (zie inschrijven activiteiten).

 

€ 49 pp

High tea @ Amberhoeve

Een gezellige afternoon tea in 3 gangen: we beginnen met enkele hartige happen, gevolgd door verse scones met clotted cream en aardbeienconfituur. Helemaal bovenaan liggen allerlei zoetigheden waar u de hele namiddag kan van smullen. Alles is huisgemaakt. De koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Dit alles wordt geserveerd in romantisch, antiek bloemetjesservies en wordt begeleid door heerlijke Franse chansons...  
Vanaf 15 personen.

€19 p.p.

Aperitieven @ Amberhoeve

U reserveert met een groepje vanaf 10 personen om bij ons te aperitieven. De dranken kiest u het moment zelf, maar vooraf bespreekt u het aantal tapasbordjes dat u wenst. Dan staat alles mooi klaar bij aankomst.

Volgens afspraak

Brunch @ Amberhoeve

Vanaf 10 personen kan u bij ons een brunch reserveren. Deze bestaat uit een variatie van gerechten die zorgt voor een volledige maaltijd: soep, vers brood, salade, kazen, quiche, mozarellahapje, Gandaham, fruit, noten, koude of warme pasta.(kan variëren volgens het tijdstip en het seizoen), garnaalcoctail, warme groenten met rijst,tomatensalade.  

€28 p.p.

Gewoon een drankje of een lunch?

U kan met een groepje ook reserveren om gewoon iets te komen drinken tijdens uw wandeling of fietstocht. Of reserveren voor een lunch. Dat kan vanaf 10 personen. U hoeft zich daarbij niet aan de openingsuren te houden. Makkelijk toch?

Koffieklets @ Amberhoeve

Je reserveert met een groepje vanaf 15 personen. Wij zorgen voor een mooi gedekte tafel, koffie à volonté en  etagères met zoetigheden. Thee en andere dranken zijn niet inbegrepen maar wel verkrijgbaar. 

€ 14 p.p.

Ontbijt @ Amberhoeve

Vanaf 10 personen tot maximaal 30 personen. Een uitgebreid ontbijt met versgeperst fruitsap, fruit, zelfgemaakte confituren, gandaham, kazen, yoghurt, zoet, koffie en thee, brood en/of koeken, muesli,...   Enkel na reservatie.

€ 18 p.p.

Vergaderingen voor bedrijven of organisaties.

In onze Orangerie beschikken we over alle modern materiaal om te vergaderen. Er is uiteraard wi-fi en er is een Tv-scherm waarop u al uw presentaties kan voorstellen. Deze prijs is tot 20 personen. Wij zorgen voor koffie, waters, fruit en gebak.  De lunch over de middag is niet in de prijs inbegrepen. Een lunch is mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden. 

€150 1/2 dag of €250 volle dag

Please reload

2017 created by Lieve Declercq