Dagarrangement in de Vlaamse Ardennen voor groepen wandelaars van 10 tot 30 personen. 
Klik op de foto voor meer info.
Dit arrangement is enkel na reservatie te boeken.
Voor kleinere groepjes of met 2 personen kan je inschrijven op de data die wij vastlegden. (zie inschrijven activiteiten).

 

€ 49 pp

High tea @ Amberhoeve

Een gezellige afternoon tea in 3 gangen: we beginnen met enkele hartige happen, gevolgd door verse scones met clotted cream en aardbeienconfituur. Helemaal bovenaan liggen allerlei zoetigheden waar u de hele namiddag kan van smullen. Alles is huisgemaakt. De koffie is inbegrepen in de prijs, evenals een kannetje thee. Andere dranken zijn verkrijgbaar maar niet inbegrepen. Dit alles wordt geserveerd in romantisch, antiek bloemetjesservies en wordt begeleid door heerlijke Franse chansons...  
Vanaf 15 personen. 

€23 p.p.

Aperitieven @ Amberhoeve

U reserveert met een groepje vanaf 10 personen om bij ons te aperitieven. De dranken kiest u het moment zelf, maar vooraf bespreekt u het aantal tapasbordjes dat u wenst. Dan staat alles mooi klaar bij aankomst.

Volgens afspraak

Gewoon een drankje?

U kan met een groepje ook reserveren om gewoon iets te komen drinken tijdens uw wandeling of fietstocht. Dat kan vanaf 10 personen.  
 

Ontbijt @ Amberhoeve

Vanaf 10 personen tot maximaal 30 personen. Een uitgebreid ontbijt met versgeperst fruitsap, fruit, zelfgemaakte confituren, gandaham, kazen, yoghurt, zoet, koffie en thee, brood en/of koeken, muesli,...   Enkel na reservatie. Met bubbels, €23 p.p.

€ 18 p.p.

Vergaderingen voor bedrijven of organisaties.

In onze Orangerie beschikken we over alle modern materiaal om te vergaderen. Er is uiteraard wi-fi en er is een Tv-scherm waarop u al uw presentaties kan voorstellen. Deze prijs is tot 20 personen. Wij zorgen voor koffie, waters, fruit en gebak.  De lunch over de middag is niet in de prijs inbegrepen. Een lunch is mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden. 

€150 1/2 dag of €250 volle dag

Please reload

2017 created by Lieve Declercq