top of page
ontbijt2020.jpg
Ontbijt op de Amberhoeve

Ontbijt in de parel van de Vlaamse Ardennen, Maarkedal. Je geniet samen met de gasten van de B&B van een uitgebreid ontbijt met Vlaamse Ardennensap, geurende koffie, losse thee, croissants, pistolets, zoete koeken, broden, granola, fruitsla, kaasschotel, eitje, Gandaham, huisgemaakte confituur, allerlei hapjes enz. Dit alles geserveerd in romantisch bloemetjesservies.
Prijs: €27 p.p., met bubbels €33 p.p. Kinderen tussen 2 en 10jaar: €12.


Op aanvraag serveren we ook een vegan ontbijt aan dezelfde voorwaarden.
Buiten deze data kan je met een groep vanaf 15p reserveren, we spreken dan af wanneer het kan.

 

Beschikbare data 2023 (worden aangevuld

Za 30/9:
Zo 1/10: (volzet)
Zo 8/10:
Za 14/10:
Zo 15/10:(volzet)
Za 4/11:
Zo 5/11: (volzet)
Zo 12/11:
Zo 19/11:
Zo 10/12:
Zo 17/12:

 

Terras Amberhoeve.JPG
Dimanche à l'aise

Een zondags arrangement à l'aise. 
Je start met een uitgebreid ontbijt met glaasje bubbels om de dag gezellig in te zetten. Bij mooi weer kan dat in onze Provence tuin. Daarna kies je een wandeling van 5, 7 of 13km en geniet van onze mooie Vlaamse Ardennen en Maarkedal.
Bij terugkomst staat er een fris aperitief klaar om te bekomen van de inspanning.
Voor de lunch kan je kiezen uit 4 soorten toasten: avocado/kruidenkaas/gerookte zalm - gorgonzola/peren - pestospread/tomaten/zaden/rucola (vegan) - Jong Brugge kaas/salade
Je kiest zelf een drankje bij de houthakkerstoast.
Wie dat wenst kan daarna nog koffie of thee met huisgemaakt gebak bestellen.

Beschikbare data 2023:  

12/11:
Enkel na reservatie. 
€59 pp. / met koffie en taart €69 pp.

 

Dit arrangement start in 2024 opnieuw vanaf april.
 

 

HT&T1.png
Happen,tappen en trappen.

Dagarrangment met elektrisch fietsen met alles erop en eraan.
Je kan je eigen fiets meebrengen of je kan er eentje reserveren.
Je start met een uitgebreid ontbijt, krijgt de fietsroute mee en vertrekt door de Vlaamse Ardennen, afgewisseld met Pays de Collines. Ervaar zowel de Waalse als de Vlaamse verwennerij. Ontbijt,  lunch met drankje, streekbiertje en koffie met huisgemaakte taart. Dat alles is door ons geregeld, jullie kunnen gewoon  genieten. De route is ongeveer 55km.
Prijs: €65 p.p.
Ook wie geen elektrische fiets heeft, reserveert er gewoon eentje en die wordt dan tijdens het ontbijt geleverd, mét een woordje uitleg en service onderweg. De fiets betaal je apart. €40 per fiets. (€35 vanaf 4 fietsen).
Na reservatie ontvang je een e-mail met alle verdere info. Check je spambox!
Vanaf 2023 kan je kiezen voor HTT 2.0: deze route is ongeveer even lang, maar gaat door de Vlaamse Ardennen, de Zwalmstreek en de Scheldevallei. Ze heeft uiteraard een ander adresje voor de lunch. 

2023 :

Geen data meer voorzien

Dit arrangement start opnieuw in 2024 vanaf april

Logo rechts.png
Pas de deux, dagarrangement

Pas de deux is een samenwerkingsverband tussen 2 B&B's waarbij wij u een prachtige wandeling aanbieden in een ongerepte streek. Wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Van uitgebreid ontbijt, naar een tweegangenmenu  bereid door Chef Bastiaan en koffie of thee met huisgemaakt gebak als afsluiter.

De wandeling is voor je uitgestippeld en gaat door de mooie natuur en vergezichten van de Vlaamse Ardennen. Je kiest uit 12,  16km of 20km. Iedereen wandelt apart op eigen tempo, het is dus geen groepswandeling.  Je zit aan tafel zoals je inschreef (met 2 of 6 of...)
De 2 B&B's baden in de landelijke sfeer en ontvangen je zoals ze het zelf zouden verkiezen.
Prijs voor dit dagarrangement is €65 p.p. voor ontbijt, wandeling, tweegangenmenu (exclusief dranken) en huisgemaakte taart met koffie of thee.

Er is ook een mini versie die start tussen 12u en 12.30u in Het Stille Genoegen met het tweegangenmenu, daarna 7 km wandelen naar de Amberhoeve voor koffie met huisgemaakt gebak en afsluitend wandeling van 5km terug naar Het Stille Genoegen.  Prijs excl.dranken middagmaal: €39 

Beschikbare data 2023:

Za 30/9 (volledige of mini mogelijk)

 

Eerste data 2024 (er komen er nog veel bij - vanaf april)
 

Vr 10/5/24 (lang weekend)
Vr 16/8/24

Tjjdens de maanden oktober-november-december kan je dit arrangement ook op zondag boeken vanaf 10 personen.

Een wandelclub of team kan dit arrangement ook op een ander tijdstip boeken, vanaf 15p, maximaal ongeveer 30p. We kijken dan samen wanneer dit kan.  

IMG_7816.jpg
High tea 

High tea om 15u. Sandwiches, scones, clotted cream, strawberry jam and sweets. Alles huisgemaakt, gepresenteerd op etagères zoals het hoort. Koffie of thee à volonté is inbegrepen.  We dekken de tafel romantisch met bloemetjesservies en op de achtergrond geniet je van heerlijke Franse chansons. Een high tea op z'n Amberhoeves. Glaasje bubbels (met of zonder alcohol) is inbegrepen. €30 p.p.

Enkel na reservatie.

 

Beschikbare data 2023 :
Zaterdag 9/12/23
Zaterdag 16/12/23

Vanaf 2024 is een high tea te boeken voor een  gezelschap van minimaal 15 personen. We kijken dan samen wanneer het kan.

 

Augustijn.jpg
Luisteravond met Augustijn

Na de meer dan geslaagde avond met Augustijn in het najaar, besloten we meteen om hem opnieuw op de agenda te zetten voor 2023. Hij heeft een nieuwe CD uitgebracht 'vier' in 2023.
Op vrijdag 20 oktober om 20 u (deuren om 19u) organiseren we opnieuw een luisteravond met tapasbord met Augustijn Vermandere.  Humor, sterke teksten, emotie. Aanrader!

 

Derek-2-resized.jpg
Franse avond met Derek

Een sfeervolle, winterse avond met Franse chansons, gespeeld en gezongen door Derek. In het eerste deel geniet je van een aperobord en tijdens de pauze verwennen  we jullie met een etagère met heerlijk kazen, fruit en brood. Zo kan je tijdens het tweede deel van het concert genieten van 'du pain, du vin, du boursin (en veel andere kazen).
Vrijdag 27 oktober 2023
Deuren om 19u, start concert om 20u
Tickets:€39pp, concert, aperobord en kaasschotel inbegrepen, exclusief dranken  

 

DSC00549.JPG
Fruits de mer avonden

Kraakverse zeevruchten. Geserveerd met brood, sla en mayonaise. Keuze met of zonder halve kreeft.  Voor personen die dit niet lusten, kan een kaasschotel met fruit en brood voorzien worden aan €22.
Starten kan om 19u, 19u30 of 20u.
€42 zonder en €65 met kreeft, exclusief dranken.


Vrijdag 10 november 2023 (volzet)
Vrijdag 24 november 2023 (nog plaats voor 2p)

 

davidgalle_foto_pieter_verhaeghe.jpg
Comedy met David Galle

Wie hem nog niet kent als comedian, heeft hem zeker al gespot in de serie 'Bevergem'. Deze westvlaamse komiek komt in de Amberhoeve de beste stukken uit zijn vorige show 'joepie' spelen en na de pauze try outen voor de nieuwe show.
We zijn benieuwd!
Vrijdag 22 maart 2024, deuren om 19u, show om 20u.
Tickets €16 

 

Jan De Campenaere.jpg
Venus in Flames clubtour

Venus In Flames, het alter-ego van singer-songwriter Jan De Campenaere, bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd! Met een gloednieuw album “Vanishing Act” en met een Best-Of tournee van 40 concerten langsheen culturele centra en clubs. Ook in de Amberhoeve!
Het wordt een duo concert met Jan De Campenaere en Reinout Swinnen.
Beslist om naar uit te kijken! 


Woensdag 14 augustus 2024, deuren om 19u, concert om 20u.
Tickets €17 of €25 met aperobord. 

bottom of page