ontbijt2020.jpg
Ontbijt op de Amberhoeve

Ontbijt in de parel van de Vlaamse Ardennen, Maarkedal. Je geniet samen met de gasten van de B&B van een uitgebreid ontbijt met vers geperst fruitsap, geurende koffie, losse thee, croissants, pistolets of stokbrood, zoete koeken, granola, fruitsla, kazen, Gandaham, huisgemaakte confituur,... Dit alles geserveerd in romantisch bloemetjesservies.
Prijs: €22 p.p., met bubbels €27 p.p. Kinderen tussen 3 en 10jaar: €12.


Op aanvraag serveren we ook een vegan ontbijt aan dezelfde voorwaarden.

 

Beschikbare data (worden aangevuld) Andere data bespreekbaar vanaf 10p.

Vr 12/8
Ma 15/8 (volzet)
Vr 19/8
Za 20/8

Zo 21/8   
Zo 28/8

Vr 2/9
Za 3/9

Zo 4/9 

Za 10/9

Zo 11/9
Za 24/9
Zo 2/10

 

Logo rechts.png
Pas de deux, dagarrangement

Pas de deux is een samenwerkingsverband tussen 2 B&B's waarbij wij u een prachtige wandeling aanbieden in een ongerepte streek. Wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Van uitgebreid ontbijt, naar een tweegangenmenu  bereid door Chef Bastiaan en koffie of thee met huisgemaakt gebak als afsluiter.

De wandeling is voor je uitgestippeld en gaat door de mooie natuur en vergezichten van de Vlaamse Ardennen. Je kiest uit 12,  16km of 20km.
De 2 B&B's baden in de landelijke sfeer en ontvangen je zoals ze het zelf zouden verkiezen.
Prijs voor dit arrangement is €55 p.p. voor ontbijt, wandeling, tweegangenmenu (exclusief dranken) en huisgemaakte taart met koffie of thee.

Beschikbare data 2022:


Vr 12/8

Za 13/8
Za 3/9
Do 8/9

Za 10/9

Za 17/9

Za 24/9

Een wandelclub of team kan dit arrangement ook op een ander tijdstip boeken, vanaf 15p, maximaal ongeveer 30p. We kijken dan samen wanneer dit kan.  

Orangerie Amberhoeve.jpg
Friday vibes

Namiddag arrangement

Je start met koffie/thee met huisgemaakte taart om 14u op de Amberhoeve. Je krijgt een wandeling naar keuze, volgens je mogelijkheden.
Terug op de Amberhoeve geniet je van een aperitief en daarna een maaltijd en  drankje naar keuze.
Prijs: €38 pp.
Beschikbare data:
Vr 12/8 

 

Early bird Amberhoeve.JPG
Early bird

Voormiddag arrangement. 
Je start met een uitgebreid ontbijt op de Amberhoeve. In de zomer kan dit in de grote tuin. Als jullie er klaar voor zijn krijg je een wandelbeschrijving mee van 5, 7 of 12.5km. Bij aankomst kan je nog genieten van een aperitief met een aperobordje per 2 personen. 
Prijs per persoon: €36/€41 (ontbijt met bubbels)

Reservatie noodzakelijk.

Dit arrangement is ook mogelijk in een vegetarische en vegan versie. Vermeld dit graag bij de reservatie.

Beschikbare  data (worden aangevuld):

Vr 19/8
Za 20/8
Zo 21/8
Zo 28/8
Zo 4/9
Zo 11/9
Zo 18/9

 

stillegenoegen3.jpg
Happen,tappen en trappen.

Dagarrangment met elektrisch fietsen langs de taalgrens met alles erop en eraan.
Je kan je eigen fiets meebrengen of je kan er eentje reserveren.
Je start met een uitgebreid ontbijt, krijgt de fietsroute mee en vertrekt door de Vlaamse Ardennen, afgewisseld met Pays de Collines. Ervaar zowel de Waalse als de Vlaamse verwennerij. Ontbijt,  lunch met drankje, streekbiertje en koffie met huisgemaakte taart. Dat alles is door ons geregeld, jullie kunnen gewoon  genieten.
Prijs: €55 p.p.
Ook wie geen elektrische fiets heeft, reserveert er gewoon eentje en die wordt dan tijdens het ontbijt geleverd, mét een woordje uitleg en service onderweg. De fiets betaal je apart. €40 per fiets. (€35 vanaf 4 fietsen).
Na reservatie ontvang je een e-mail met alle verdere info. Check je spambox!
Beschikbare data 2022

Vr 12/8

Za 13/8
Za 3/9

Za 10/9

Za 17/9

Za 24/9

DVO Wielsbeke.jpg
Comedy night: Piv Huvluv
Uitverkocht

Piv is een oude bekende op de Amberhoeve die we steeds graag terug zien komen. Deze keer komt hij met de show 'Zoiets verzin je niet!'.

Piv's 8ste theatershow. Gaat samen met het boek, maar vertelt niet hetzelfde verhaal. Wel het geschifte relaas van een reis door de VS (1987), dat Piv 35 jaar onverteld liet. Piv trekt via New York en Memphis naar New Orleans (en terug via Tupelo en Nashville) en komt in bizarre toestanden terecht. Met een heerlijke Americana soundtrack.
Datum: Donderdag 22 september 2022 om 20u.

UITVERKOCHT

IMG_7816.jpg
High tea 

High tea om 15u. Sandwiches, scones, clotted cream, strawberry jam and sweets. Alles huisgemaakt, gepresenteerd op etagères zoals het hoort. Koffie of thee à volonté is inbegrepen.  We dekken de tafel romantisch met bloemetjesservies en op de achtergrond geniet je van heerlijke Franse chansons. Een high tea op z'n Amberhoeves. Glaasje bubbels (met of zonder alcohol) is inbegrepen. €30 p.p.

Enkel na reservatie.

 

Beschikbare data:
Zaterdag 1/10/22
Zaterdag 3/12/22

Je kan een high tea privé organiseren op een af te spreken tijdstip (buiten zomerseizoen). Het minimum aantal deelnemers is 15 personen, maximaal 30. 

 

DSC00549.JPG
Fruits de mer avond

Kraakverse fruits de mer in een gezellig kader. Deze worden geserveerd met sla, brood en mayonaise. Aangepaste wijnen zijn beschikbaar. Je kan kiezen tussen twee formules: met halve kreeft en  zonder kreeft. €39 zonder kreeft, €59 met halve kreeft.

Enkel na reservatie. We starten vanaf 19u.

Beschikbare data:

Vr 7/10/22
Vr 28/10/22

 

Augustijn.jpg
Luisteravond met Augustijn

Augustijn groeide als zoon van Willem Vermandere op in een muzikale omgeving. 

Zijn liedjes zijn uiteraard in het Westvlaams en hebben ook een kritische ondertoon maar met een grote portie humor.  Echte schitterende luisterteksten, vinden wij dat.

Vrijdag 21 oktober  om 20u, deuren om 19u. Luisteravond met aperobord: €20 
Indien gewenst kan er ook een kaasbord besteld worden als maaltijd tijdens de pauze. 

UITVERKOCHT.

Joachim Wannyn solo.jpg
Luisteravond met Joachim Wannyn

Joachim begint een vaste waarde te worden op de Amberhoeve. Met eigen liedjes komt hij weer een avond opvrolijken bij de kerstboom. U zit gezellig bij het haardvuur met een tapasbordje én je kan indien gewenst een kaasbord bestellen voor in de pauze.

Vrijdag 9 december om 20u, deuren om 19u. Luisteravond met aperobord: €19, met kaasbord in de pauze: €35.