top of page

Impruneta

Sedert 2019 voert Amberhoeve terracotta uit Impruneta (Toscane) in. Deze streek is bekend voor zijn winterharde klei. De potten en beelden worden ambachtelijk vervaardigd. Wij hebben een kleine collectie op de Amberhoeve, maar er is een enorme keuze op bestelling.

Jaarlijks doen wij een bestelling midden november, zodat u uw gewenste potten in het voorjaar mag ontvangen.
Maak uw keuze uit onderstaande catalogus en vraag ons gerust vrijblijvend naar prijzen...  

Sjaals

In de winter heeft Amberhoeve warme wollen sjaals met prachtige kleuren. Sjaals die een leven lang meegaan. Ze blijven mooi door de jaren heen. Sedert 2019 zijn er ook  handgebreide sjaals door, ja, mezelf. Alweer een uit de hand gelopen hobby.. 
Tijdens de zomer zijn er dunnere, kleurrijke sjaaltjes uit katoen, wol of viscose.

Sieraden

Onze juweeltjes zijn voor iedereen die van romantiek houdt. Er zijn fantasiejuwelen, zilveren juwelen en verzilverde sieraden. Alle prijsklassen, steeds van kleine producenten. Uit Copenhagen, Parijs, New York,.. Steeds duurzaam en met respect voor mens en dier geproduceerd. Je vindt een greep in onze webshop. 

Decoratie& accessoires

Je vindt bij ons ook wat decoratie en geschenken. Dat gaat van zachte knuffels van Dimpel, kaarshouders, geurkaarsen, portemonneetjes, brillendozen, handtassen, fotolijsten, theemokken en -potten, ... Geschenkbons hebben we natuurlijk ook. Je vindt bijna alles op de webshop. 

bottom of page