Zoeken
  • Lieve Declercq

Proficiat aan onze dappere wandelaars

Op 25 augustus startten 16 mensen, na een gezellig ontbijt in de tuin, ons wandelarrangement. Vol goede moed vertrokken ze naar B&B "Het stille genoegen" door bos en veld met steeds stijgende temperaturen. Lieselot verwende hen met een lunch en een streekbiertje, waarna ze weer op pad gingen met nog warmere temperaturen. Gelukkig konden ze dan bij Katrien in B&B 'In de Gloria' terecht voor een frisse Prosecco en een Italiaanse pasta. Daarna hadden ze allemaal nog de moed om door ons mooi Burreken terug naar de Amberhoeve te komen, voor het eerst deden ze dat allemaal. 18km, bij 31°, dat is een proficiat waard!

Bij een verfrissend drankje vulden ze nog de evaluatie in waarbij bleek dat ze allemaal dik tevreden waren. Leuk om te horen!

12 keer bekeken

2017 created by Lieve Declercq

The Outsider

Actief bezig zijn

Het blote voetenpad, moerasparcours, een klimtoren of kayakken. Het kan allemaal in Oudenaarde, op 10km van de Amberhoeve.

Fietsen

op eigen kracht of elektrisch

De Vlaamse Ardennen zijn een uitdaging te noemen als het op fietsen aankomt. Met een elektrische fiets hoeft dat niet langer een probleem te zijn. Indien gewenst kan je eentje huren. De routes liggen klaar. 

Ronse 

Stadsbezoek en musea

Het textielmuseum, de crypte, de art deco wandeling, het zijn maar enkele mogelijkheden die Ronse biedt. Loop zeker even de toeristische dienst binnen.